laminaat-parket

Laminaat

Eén van de meeste practische en prijsvriendelijke vloeroplossingen zijn laminaat vloeren!
Zo zijn deze vloeren voorzien van een vloeistof dichte toplaag, waardoor vrijwel alles afneembaar is.
De laminaatvloeren van tegenwoordig zijn geen schim meer van wat ze vroeger waren. Zo zijn de toplagen niet meer glad, maar hebben ze een structuur gekregen. Worden deze toplagen steeds matter gemaakt, waardoor de uitsraling steeds natuurlijker wordt, worden de planken steeds langer, en zijn alle vloeren in en uit elkaar te klikken! Kortom mooi, practisch en al vanaf € 19,95 per m2

Parket

Ook in parket vloeren heeft mooi-Volendam vele mogelijkheden!
Zo leveren wij 10mm vloeren vanaf € 59,95 per m2 tot schitterende verouderde, gerookte en wit geoliede eiken vloerdelen!
De meeste door ons aangeboden vloeren zijn zogenaamde duoplanken. Het grote voordeel van deze vloeren is de ongeloofelijke stabiliteit. De werking is voor meer dan 90% uit deze vloeren, waardoor spontaan kromtrekken van de vloerdelen er niet meer bij is!

waarom juist bij ons?!

Ook dit soort vloeren zijn bij zeer veel winkeliers te verkrijgen.
Echter laten even zovele U met een kater achter, en dit is ook logisch gezien het feit dat de meeste vloerenbedrijven het leggen uitbesteden tegen zeer lage legprijzen per m2.
Wij hebben eigen leggers, die geen "meters" hoeven te maken, om nog iets te verdienen, en dat ziet U terug, met name in de afwerking. Bij ons geen afdeklijsten voor de kozijnen langs, maar netjes met de vorm mee! Geen zwarte handen tegen uw net gestucte wanden, en geen ravage als we weg gaan, maar alles netjes schoon en opgeruimt!